JACUZZI

Atlantis spa beschikt over 2 jacuzzi’s .onze jacuzzi beschikt  over sterke jets stralen aangestuurd door krachtige pompen.

en voorzien van lichttherapie.

ons jacuzzi staat op 37C

Versnelde hartslag

Warmte zorgt er ook voor dat je hart sneller gaat slaan. Als je hartslag versnelt wordt je bloedcirculatie ook beter en krijgen je spieren dus meer zuurstof en voedingsstoffen aangevoerd. Op die manier kunnen lichaamscellen en spieren sneller herstellen van eventuele blessures. Ook kunnen er gemakkelijker nieuwe cellen aangemaakt worden. Een beter circulatie van het bloed zorgt er voor dat je huid sneller kan regenereren zodat je er ook gezonder zult uitzien.

Meer zweten

Nog een voordeel: je gaat ervan zweten! Wat sommigen misschien zien als het enige nadeel van een heet bad is voor je gezondheid eigenlijk heel erg nuttig. Zweten zorgt ervoor dat je lichaam zich gemakkelijker van toxische stoffen kan ontdoen. En zo past een hete jacuzzi dus perfect in een detox-kuur.

Let wel op, blijf niet te lang in een heet bad zitten, je riskeert immers wel gedehydrateerd te geraken als je teveel zweet zonder te drinken. Drink voor en eventueel tijdens het baden dus voldoende water.

Je mentale toestand verbetert erdoor

Na een warm bad voelen veel mensen zich scherper, alerter en frisser. Het ontspannende effect zorgt er waarschijnlijk voor dat we  ons hoofd beter kunnen leegmaken waardoor we beter gewapend tegen de dagelijkse stress zijn als we er weer uitkomen.

Het versnellen van je metabolisme

metabolisme begint sneller te werken door de hitte. Ook dit helpt je lichaam om zich sneller van schadelijke stoffen te ontdoen. En uiteraard helpt een versneld metabolisme ook als je probeert om wat overtollige kilootjes kwijt te geraken!

RESERVEER NU